2024. 04. 16. 19:00 - 20:00

nap
óra
perc
msp

- Ingyenes online előadás -

A megcsalás háromszöge

Soha nem gondoltad volna, de belebonyolódtál? Szerinted megcsal, de tagadja? Állandóan a szeretői státuszt kapod? Képtelen vagy dönteni a szeretőd és a feleséged között? Már le is nyomoztad kivel csal meg?

Ez az ingyenes online előadás Neked szól! Most igazán megértheted a szerelmi háromszöget a függőség szemszögéből.

INGYENES,
regisztrációhoz kötött

2024. 04. 16.
19:00 - 20:00

ONLINE,
100% élőben

A megcsalás triádja

Most lehull a lepel a SZERELMI HÁROMSZÖG-ről!

A közös az egészben a HAZUGSÁG, amiben mindenki traumatizálódik!
Társ- és kapcsolatfüggővé válsz, elveszíted az önértékelésed, önbizalmad. Ez a tehetetlenségi állapot teljesen felőröl és döntésképtelen leszel.

Őszinte, együttérző betekintés és lendületes online webinár a TABURÓL, ami 5-ből 3 kapcsolatban jelen van!

Olyan nincs, hogy egy affér ne szembesítsen önmagaddal!

Ha a hűtlen nem választ, te meddig maradsz benne? Elhitted-e, hogy a férjed lezárta a viszonyt? A feleséged tudja, hogy nem vagy nős? 

Ne maradj magadra a bizonytalanságban!

A VÉGÉRE KÉPES LESZEL DÖNTENI! 

Tudni fogod, mit kell tenned. Kézzel fogható eszközöket, gyakorlatokat és módszereket kapsz, olyan megoldási javaslatokat, amelyekkel döntési folyamatodban fejlődsz.

Tartozol magadnak azzal, hogy saját érzelmi jólétedbe fektetsz!

Most elindulhatsz önmagaddal kapcsolatban egy eddigiekhez képest másik megoldási úton és rájössz:

Mi az, ami rajtad múlik, kizárólag tőled függ?

Amikor rájössz, hogy partnered hűtlen volt, úgy érezheted, hogy a világod felfordult és minden hazugságra épült. A fájdalom, az árulás és a szégyen érzése elsöprő lehet. A düh-megalázás-féltékenység hármasában érzed magad.

Amikor szeretőként utolsó reményeddel is várod, hogy végre téged válasszon a családja helyett, úgy érezheted, hogy ámítás áldozata vagy. Folyamatos leértékelésben, lebegtetésben tartva, majd meglopva érzed magad. Az illúzók-irigység-bosszúállás hármas függőségi térérzésében forogsz.

Amikor hűtlenként egy kard lebeg a fejed felett, mert attól tartasz, hogy végül nem te döntesz a saját életedről, hanem a másik két fél fog kirúgni… Úgy érezheted, hogy döntésképtelen vagy, mint egy függő, aki nem ura a maga életének. Bizonytalanság-megrekedtség-bűntudat triádárnyékba kerültél.

“A hűtlen klienseim 80 százaléka férfi és azért kérnek segítséget, hogy tudjanak végre két nő közül választani. Mert már a végtelenségig lavíroznak a szerető és megcsalt fél között, megy a ping-pong, szakítás-kibékülés, döntési határidők tologatása, ide-oda költözés … ezt nem lehet egy ponton túl már fenntartani. Ebben mindenki traumatizálódik.”

⚠️ FIGYELEM!
A szerelmi háromszög triggereli
a számodra látható és láthatatlan lelki sebeidet, sémáidat!

⚠️ FIGYELEM! A szerelmi háromszög triggereli
a számodra látható és láthatatlan lelki sebeidet, sémáidat!

Az előadást tartja:

Gelsei Bernadett

Addiktológiai konzultáns, kognitív- és viselkedésterápiás, valamint megoldásközpontú pár- és családterápiás konzultáns, döntésmentor

25 éve dolgozom függőkkel és 15 éve szerelmi háromszögben rekedt kliensekkel.
Én magam is voltam szerető és megcsalt fél is. Szenvedtem, mert nagyon méltatlan egy helyzet titkos viszonyban lenni vagy éppen minden porcikádban érezni és tudni megcsalnak, de letagadja és mindig kicsúszik a kezedből.

Amikor anno megoldást kerestem, nem találtam olyan szakembert, aki ennek a területnek a specialistája és nem fog ítélkezni vagy minősíteni. Ekkor jöttem rá, hogy a függőkkel való munkám módszerei kiválóan segítenek abban, hogy én saját magam ki tudjak lépni egy viszonyból. Bármilyen hihetetlen, a függőség és társfüggőség szakaszai szinte teljesen megegyeznek a megcsalás szakaszaival!

Megtanultam, hogy egyedül csak becsaphatjuk, manipulálhatjuk és félrevezethetjük magunkat. Felismertem, ha megcsalt vagy szerető szerepben képes vagyok egy eddigitől eltérő másfajta nézőpontból rálátni a helyzetemre, akkor egy közös kognitív azonosulást, érzéseket fedezhetek fel. A közös probléma, közös érzelmek megosztása nagyon sokat segíthet az elmozdulásban, a fejlődésben az együttérző betekintés a muníció abban, hogy megértően és hitelesen tudjak segíteni neked ebben a helyzetben és erről szól A hűtlen, a megcsalt és a szerető című könyvem is. Ha akut krízisben vagy, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!

Nincs kivel megosztanod?
Úgy érzed, más dönt helyetted?

Együttérző betekintést és gyakorlati választ kapsz a hűtlenségre, útmutatást és támogatást a döntéshez való elmozdulásra, vagy éppen a kilábalás megerősítésére, növekedésére.

Megtanulsz önaktualizálni!

Hogyan tudod felismerni, hogy valójában mire van most szükséged? Hol tartasz most lelkierőben, motivációban? Mi az ami hátráltat? Miről nem akarsz lemondani a jelenben?

Megismered, hogy mi a VAKFOLT-od!

Mi az, amit a környezeted már tisztán lát, csak te nem. Amit még mindig tagadsz magad előtt vagy éppen másra hárítod a felelősséget. Így aztán már hosszú ideje nem mozdulsz semerre.

Beazonosítod a helyzeted

El fogsz jutni oda, hogy pontosan meg tudd határozni, hol helyezkedsz el a megcsalás folyamatában és még milyen lépések várnak rád. Ehhez kapsz ítélkezésmentes, önelfogadásra épülő módszereket, támogatást és technikákat.

Hidd el, nem vagy egyedül.

Cselekedj most és csatlakozz azokhoz, akik szintén ettől a helyzettől érzik magukat megrekedve! Tegyél valamit végre csakis saját magadért!

A szerelmi háromszögek hazai specialistája lehet most
a Te legkiválóbb szakmai bizalmasod!

Miért hiszi a hűtlen, hogy a feleség nem tud a szeretőről?

Hogyan válik a házastársi kapcsolat egy olyan hellyé, ahol belefér egy harmadik fél is?

Lehetséges-e a szerelmi viszony fájdalmából növekedés?

Indulj el a döntés felé vezető úton!

Ha ezek közül 4 vagy annál több IGEN a válaszod, itt a helyed!
⬸ félre-, megvezetve érzed magad? ⬸ csapongsz a különböző megoldási lehetőségek között? ⬸ szenvedsz a hiányától, mikor nem veled tölti az idejét? ⬸ sóvárogsz a másik után? ⬸ folyamatosan  tudni  szeretnéd,  éppen  mit  csinálhat? ⬸ megrekedve  érzed  a  kapcsolatod? ⬸ féltékenység  és  bosszú  érzése  gyötör? ⬸ szégyen  és  bűntudat  érzése  kap  el,  mikor  magadban  vagy? ⬸ gyakran  érzed  úgy,  hogy  kicsúszott  a  kontroll  a  kezedből? ⬸ úgy  érzed,  nem  érted  miért  veled  történik  ez  meg? ⬸ úgy  gondolod,  te  nem  tettél  semmi  rosszat,  amiért  ezt  érdemelnéd? ⬸ úgy  érzed,  valamit  elhallgat  a  másik,  titkolózik? ⬸ nem  tudsz  aludni  vagy  koncentrálni,  mert  félsz  attól,  hogy  nem  téged  választ? ⬸ gyakran  érzel  irigységet,  amikor  a  feleséggel/szeretővel  tölti  az  idejét? ⬸ utolsó  pillanatig  reménykedsz? ⬸ kezelhetetlenek  az  indulataid? ⬸ úgy  érzed  kifosztottak,  megloptak  érzelmileg? ⬸ minden  összedőlni  látszik,  amit  felépítettél?

Ha ezek közül 4 vagy annál több IGEN a válaszod, itt a helyed!
⬸ félre-, megvezetve érzed magad? ⬸ sóvárogsz a másik után? ⬸ megrekedve érzed a kapcsolatod? ⬸ féltékenység és bosszú érzése gyötör? ⬸ úgy érzed, valamit elhallgat a másik,
 titkolózik?
⬸ utolsó pillanatig reménykedsz? ⬸ kezelhetetlenek az indulataid? ⬸ úgy érzed kifosztottak, 
megloptak érzelmileg?
⬸ minden összedőlni látszik, 
amit felépítettél?

Ingyenes regisztráció!